Guuaa Hidup Lagi. Blog Gua je Semput.


ASSALAMUALAIKUM...(see? bagi salam pun dapat pahala. pemurahnya Allah)

   hem... seriously tak tahu lah mood ribut ke taufan ke sedih ke gembira ke gewdiks ke mengada ke dukacita ke blablabla ke yang tarik diri ini kembali menjadi penulis tak tetap... aku tahu ada orang tu teroka posts lepas. sudah ! tak payah menipu. aku tahu beb beb beb *tgn dibahu mata keatas* . okey sakit hati ye? hihik. ampun.. and macam yang dilihat , dah setahun rasanya aku "bercuti". bukan cuti bersalin okey ! Belum berisi lagi perut ni kecuali lemak berlebihan tu. ApA? Boroi? biarlah. Perut aku comel. kau ada? ihiks !

  Pleaseee please pleaseeee *mata comel* katakan padaku mukaku makin comel berbanding zaman sekolah dulu! *baik kau kata comel ! kalau tak malam ni kau tidur dgn katak ! ayat merah ni. takut kan kan kan?* Dalam hati korang semestinya berkata "bapak desperate budak ni. Tak matang macam budak tadika. Nak hot pergi Facebook lah!" . ahhh . aku tahu ! ilmu nujum aku yang tah datang dari mana langit ke longkang ke kerak bumi ke korang tak payah tahu . Yang penting memang ada. *kay tipu*

  Oke stop ... hem . Nak mula dari mana ya? okeylah . meh sini *tarik telinga korang sambil bisik*.

"wa sekarang dah cukup umur 18 belas dan wa sedih. wa makin tua tapi tak apa. Wa bukan sedih sorang, bukan tua sorang. sebab wa ada kawan kawan sekeliling wa. Ramai sebaya. Eventho act ramai lagi berkedut rasanya. *oke sensitif**gelak guling guling tepuk tangan* . hahahaha *evil laugh* . Yea wa buang tebiat . tapi tak apa . Ni diri wa, wa happy. Wa sekarang belajar kat UiTM Beting, Negeri Sembilan tau. Situ eventho dalam hutan tapi wa suka. Duit jimat, Fresh air lagi. Paling wa suka, sejuk ! Ada kabus tau! kat tempat lu ada? Jerebu adala !! *angkat kening* . hohoho . and kat sana wa akan create sejarah bersama kawan2 baru wa. Wa nak hargai every single moment wa kat sana. sebab wa percaya, Every memories has it's own story. nanti boleh cerita kat cucu cicit wa ! time tu tah gigi wa pun ada lagi pun tak tahu. tskk tsskkk *hingus leleh*. okeylah. ini jelah. wa punya penulisan mahal tapi wa sedekah utk u'olls. *ketawa badak* erk? kbai"

   ape? siapa awek atas tu? tarak tarak ! pegi jalan. ha... sebelum terlupa,,, sedekahkan al-fatihah utk saudara Palestine kita okey ! bayangkan kalau kita yang kat tempat diorang, semput takkk, takut takkk? however, dorang tak takut sebab Jannah menanti sebagai balasan. wallahualam.. :)



1 comment:

  1. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete

Day by day....

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers